..ca iubirea

ph:weheartit


Cum arată iubirea adevărată?

Arată ca atunci când n-ai încă șase ani, dar ești abia la grădiniță și, cu toate acestea, scrii numele mamei cu litere tremurate pe o felicitare.

Arată ca atunci când n-ai șase ani, dar ai o imaginație bogata și ești neobosită, iar mama, draga de ea, este dispusă să care cu ea pe stradă o cutie de pantofi în care îți transportă păpușile, ca nu cumva să se murdărească. Mama poartă păpușile în cutia de pantofi, chiar dacă realizează că abia te vei atinge de ele, tu fetița de nici șase ani care descoperi lumea în fiecare zi, iar păpușile devin plictisitoare.

Cum se manifestă ea?

Se manifestă simplu și involuntar. E cățelul care gudură pământul de fericire când te vede.
Iubirea este mama care te strigă puiule sau copilu' , chiar și când, vorba aia, ai puțin peste douăzeci de ani.
Iubirea se manifestă prin faptul că  tata  te duce în viteză cu mașina pentru că riști să întârzii la examen.

Iubire este și atunci când fetița aceea timidă vine din fundul sălii și te îmbrățișează fără preambul, în timp ce șoptește îmi place de tine!

Iubirea poate fi și atunci când îți amintești de fostul iubit sau fosta iubită și te gândești: ...am învățat câte ceva de la omul ăla, îmi lipsește vocea, îmi lipsesc ochii sau pur și simplu îi dorești break a leg! și mergi mai departe cu zâmbetul pe buze.

Iubirea e și în farfuria cu mâncare pe care ți-o pune mama pe masă.

Iubirea e atunci când chat-uiești cu o prietenă, două sau trei, și râdeți toate în gura mare la glume pe care nimeni altcineva nu le înțelege.

Iubirea se manifestă prin mesajul pe care artistul dorește să-l transmită cu opera sa.

Iubirea nu e doar de Sf. Valentin sau Dragobete, 8 martie, 1 iunie sau Crăciun. Adevăratele acte de iubire sunt involuntare și vin fără premeditare, dar vin din suflet și nu au pretenții.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Adaugă un comentariu. Nu uita de bunul simț ;)