Îngeri în părul meu - Lorna Byrne


Lorna Byrne este o femeie născută în Irlanda în anii '50. Viața ei este, de mică, marcată de viziunile pe care aceasta le are și de ființele pe care le vede - îngerii.
Încă din copilărie, Lorna vede îngeri de care se simte apropiată, mai apropiată chiar decât oamenii din propria familie.
Cei din jur nu o înțeleg și o numesc retardată.
Născută într-o familie numeroasă din Dublin, Lorna este mereu lăsată la o parte de cei din jur din cauza viziunilor și a îngerilor pe care îi vede.
Cartea prezintă viața Lornei, memoriile sale din copilărie și până la viața de adult, când ajunge ea însăși părinte.
Scriitura nu este impresionantă și pe alocuri chiar lasă de dorit, dar mesajele pe care Lorna le transmite sunt bune.
Îngerii îi oferă diferite viziuni care o vor ajuta în viitorul apropiat și datorită cărora ea va fi un ajutor pentru cei din jur.

"Dumnezeu vrea să fim fericiți și să ne bucurăm de viață și de aceea trimite îngerii să ne ajute. Avem atât de mult ajutor spiritual la dispoziție, și în timp ce unii dintre noi cerem ajutor, majoritatea nu o fac. Îngerii merg până la noi și ne spun că sunt acolo, dar noi nu îii ascultăm. (...) Nu este de mirare că am devenit materialiști și obsedați de propria persoană. Ființele umane sunt mai mult decât carne și oase, și atunci când devii conștient de asta începi să crezi că ai un suflet, legătura ta cu îngerii înflorește."

De asemenea, în carte este menționat faptul că fiecare om are un înger păzitor, uneori chiar și mai mulți în jurul său, indiferent de religie, de credință sau indiferent de faptul că acesta este sau nu credincios.
 Este o lectură plăcută, potrivită pentru această perioadă în care, parcă, suntem sufletește mai apropiați de Dumnezeu și de jertfa lui Hristos.
Fie ca mai ales în această perioadă de post, mesagerii lui Dumnezeu să ne fie aproape și fie ca noi să nu uităm că putem oricând să apelăm la ajutorul lor și al Domnului!

"În timp ce stai și citești aceste rânduri - fie că tu crezi sau nu - un înger se află lângă tine: este îngerul păzito, care nu te părăseşte niciodată."
Puteţi comanda Îngeri în părul meu, dar şi multe alte cărţi în limba română sau în limba englză de pe librăria online Libris.
Nu uitaţi că de la Libris au transport gratuit oriunde în ţară prin curier!

Aici puteţi viziona înregistrări cu Lorna Byrne.

Comentarii